EXCLUSIV PRINT. "Vremea intrebarilor" cu Robert Turcescu. Brokerul Cristian Sima: "Criza datoriilor suverane se va incheia cu un razboi, iar sistemul monetar actual va fi inlocuit de altceva"

Miercuri, 26 August 2015, ora 05:22
109 citiri
Sima prevede un an 2016 foarte greu pentru Romania, cu lideri politici depasiti de evenimente si cu puternice miscari sociale

Robert Turcescu: E un an agricol prost, bursa e prabusita, dobanzile bancare sunt infime, avem si un blocaj politic major, nu apar investitori, fonduri europene absorbim cu taraita... Cum suna viitorul?

Cristian Sima: Va fi o iarna grea si, mai ales, un 2016 foarte greu. Cred ca nimeni nu vrea sa preia conducerea guvernului intr-o astfel de criza! Si Puterea, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.