EXCLUSIV / Proprietarii caselor din zona Eroilor unde se lucreaza la metrou sunt disperati: "Vor sa ne darame locuintele ca sa ia ne terenurile"

Sursa: Libertatea
Luni, 21 Martie 2016, ora 23:20
78 citiri
Lucrarile la magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Universitate au bagat in speriati o mare parte a celor care locuiesc in vechiul cartierul bucurestean Cotroceni. Oamenii se tem ca in orice moment casele lor s-ar putea prabusi peste ei. Ovidiu Panea: "La cutremurl din 1977 nu am avut bnici o problema. Acum s-au crapat elementele de rezistenta din subsol - poti sa bagi mana in crapaturi. Stalpii metalici pe care ii vedeti i-am pus recent pentru a sustine grinda Din vara anului 2015, de cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.