EXCLUSIV / Proxenetii-spioni. Ca sa nu fie trasi in piept la bani de prostituatele din reteaua lor, "pestii" supravegheau video "cuibusorul de nebunii"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 23:00
45 citiri
Antonio si Mimi, un cuplu atat in viata conjugala cat si pe piata proxenetilor din Bucuresti, au recurs la o metoda ingenioasa prin care au incercat sa evite sa fie pacaliti de "fetitele" din subordine. Au instalat o camera video la usa apartamentului in care fetele isi vindeau trupurile, imagini pe care le vizonau inainte sa faca incasarile zilnice. Intr-o era a tehnicii, moda spionajului nu avea cum sa-i ocoleasca pe "pestii" si pe prostituatele lor, transformate in obiective de grad zero. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.