EXCLUSIV | Scandalul Huawei. Libertatea a vorbit cu o romanca stabilita in China, chiar in orasul considerat "inima tehnologica" a tarii. "Americanii sunt terifiati ca pierd teren, pentru ca tehnologia Huawei e mai performanta decat Apple!"

Sursa: Libertatea
Joi, 23 Mai 2019, ora 11:58
79 citiri
Mihaela lucreaza in cadrul unei firme care lucreaza indeaproape cu Lenovo, cel mai mare producator de calculatoare de pe planeta.
"Am vorbit cu colegii mei si imi spuneau ca e un subiect despre care intr-adevar se discuta foarte mult pe platformele de socializare din China, dar fiind in chineza eu nu am acces. Imi ziceau ca impresia universala este ca americanii sunt terifiati de faptul ca Huawei ar putea sa ia foarte mult din piata lor, pentru ca tehnologia lor e mai buna si mai performanta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.