EXCLUSIV | Stenograme ale traficului de minore din Caracal! "Ce marfa mai ai si tu, p-acolo?" "Bebe Strungaru", socrul politistului Preda si tatal grefierei-sefe de la Curtea de Apel Bucuresti, prins de DIICOT si menajat de Curtea de Apel Craiova

Sursa: Libertatea
Vineri, 30 August 2019, ora 06:55
170 citiri
"Eu am fost ca la magazin. Consumator", spune barbatul de 66 de ani. Isi aminteste clar momentul in care, in 2014, a cumparat de la traficantii din Caracal serviciile sexuale ale unei fete minore.
"Dar n-am stiut ca e minora. Am cumparat, am platit si am plecat", explica Sandu Sebastian, tatal a doua fete, una medic, cealalta grefiera-sefa la Curtea de Apel Bucuresti, Silvia Florentina Dumitru, dupa numele sotului, jurist cu un cabinet notarial.
Celalalt ginere al lui Sandu, sotul fiicei medic, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.