EXCLUSIV Un roman a scapat cu viata din atacurile cu bomba de pe aeroportul din Bruxelles: "Am simtit suflul exploziilor la interval de cinci secunde. Am fost la mijlocul lor!"

Sursa: Libertatea
Marti, 22 Martie 2016, ora 11:24
38 citiri
Un roman a scapat cu viata dupa ce in aceasta dimineata se afla pe aeroportul din Bruxelles, acolo unde au avut loc doua atacuri cu bomba. El povesteste ca doar o minune a facut sa ramana in viata. Bilantul provizoriu al atacurilor cu bombe de pe aeroportul din Bruxelles si de la metrou este de 13 morti si 35 de raniti. Potrivit presei belgiene, se pare ca este vorba de o serie de atacuri cu bomba coordonate ce au legatura cu arestarea celui mai cautat terorist din Europa, Saleh Abdeslam, ce a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.