Explicatia lui Ponta pentru refuzul de a raspunde unui jurnalist care l-a intrebat despre Sova: "Raspund doar celor care achita taxe"

Luni, 30 Martie 2015, ora 17:26
43 citiri
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a postat un mesaj in care spune ca vrea sa explice de ce a refuzat, azi, sa raspunda la intrebarea unui jurnalist privind votul senatorilor PSD in cazul Sova si spune ca el raspunde doar la intrebarile celor care reprezinta companii ce isi achita corect taxele.

"Doresc sa lamuresc situatia foarte clar si sa explic refuzul meu de azi de a raspunde la intrebarea unui anume jurnalist (si chiar as dori sa aflu parerea celor care citesc aceasta pagina de FB!). ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.