EXPLOZIV. Spaga pentru secretarul de stat de la Justitie: "Am platit serviciile sexuale prestate de anumite fete!" / "Macar poate castigi acum peste noapte!"

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 17:22
73 citiri
Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Ovidiu Putura, judecator suspendat la Tribunalul Bistrita si fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, pentru dare de mita si trafic de influenta.

Una din acuzatiile DNA este plata unor servicii sexuale, un costum de vanatoare si suma de circa 30.000 de lei pentru a interveni la judecatorii din dosarul 10792/118/2010 aflat in apel la Curtea de Apel Constanta si in care Taranu Laurentiu avea calitatea de inculpat, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.