Extracte din regulamentul "Academiei infractorilor": "Fiecare nou membru era dator sa depuna un *juramant de credinta* si sa accepte deciziile luate de *Comisia Membrilor*"

Sursa: Gandul
Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 20:28
74 citiri
Conform surselor citate, procurorii DIICOT arata in documentele din acest dosar ca aceasta grupare si-a cristalizat modul de actiune si organizare, ajungand chiar la "codificarea" regulilor dupa care isi desfasura activitatea.
Intr-un asa numit "Regulament al Academiei Infractorilor Romani", se regasesc capitole distincte cu privire la profilul viitorului membru al academiei, un model de *contract secret de munca*, pregatirea fizica, psihica, teoretica, practica si de ancheta prin care trebuia ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.