Femeia care si-a prins piciorul la metrou povesteste prin ce a trecut: "Mi-a cazut piciorul pana la inghinal. Mi s-a facut rau de la durere"

Sursa: Adevarul
Luni, 01 Februarie 2016, ora 11:29
66 citiri
Potrivit reclamatiei depuse la ANPC, femeia povesteste ca in momentul in care a coborat din metrou, la statia Piata Victoriei, pe Magistrala 3, i-a alunecat piciorul drept intre peron si metrou pana in zona inghinala. De asemenea, femeia sustine ca a fost ajutata de doi oameni sa se ridice, dar s-a lovit foarte rau la tibie.
"Nu am niciun act, sesizare sau reteta, cu care sa probez ceea ce mi s-a intamplat, poate doar filmarile din acea zi", se arata in reclamatia depusa la ANPC, pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.