Fetita de 10 ani din Iasi, abuzata sexual de un vecin de 72 de ani, cu stirea parintilor. Decizia instantei care a starnit controverse

Sursa: Libertatea
Marti, 21 Mai 2019, ora 14:58
24 citiri
Stefan Bosanceanu, barbatul de 72 de ani, a fost judecat in procedura secreta la Judecatoria Iasi. Pensionarul a fost condamnat la opt ani de inchisoare si a fost obligat sa plateasca fetitei pe care a batjocorit-o suma de 22.000 de euro.
Procesul s-a reluat zilele trecute la Curtea de Apel Iasi, care urmeaza sa pronunte o sentinta definitiva in acest caz, relateaza Ziarul de Iasi.
Stefan Bosanceanu este acuzat ca ar fi comis faptele de agresiune sexuala in 2013. Atunci, barbatul facea vizite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.