Fostul conducator din umbra al Republicii Moldova va face opozitie din exil. Vlad Plahotniuc: "Au incercat sa ma rapeasca. Am nevoie de o pauza"

Sursa: Libertatea
Luni, 17 Iunie 2019, ora 11:51
50 citiri
Criza din Republica Moldova a luat sfarsit in timpul weekendului, dupa o saptamana de cand Partidul Democrat a refuzat sa recunoasca formarea unui nou Cabinet, votat de Parlament, al proeuropenilor din Blocul ACUM si al socialistilor presedintelui Igor Dodon. Vineri, insa, PD a anuntat ca renunta la putere si trece in opozitie. Sambata s-a aflat ca liderul PD, oligarhul Vlad Plahotniuc (care nu a fost lasat de presedinte sa devina premier din cauza problemelor de integritate), a fugit din tara. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.