Fostul senator Catalin Voicu, CONDAMNAT la 7 ani de INCHISOARE pentru fapte de CORUPEsIE, a fost ELIBERAT CONDIEsIONAT: "Am muncit, am scris, am facut tot ce depinde de mine pentru a fi eliberat conditionat"

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 11:20
65 citiri
Fostul senator Catalin Voicu, condamnat la sapte ani inchisoare pentru coruptie, a fost eliberat din penitenciarul Gaesti, in urma unei decizii irevocabile a justitiei din Dambovita. Catalin Voicu a fost pus deja in libertate in cursul noptii.

Decizia Tribunalului din Dambovita confirma astfel decizia de eliberare conditionata luata in prima instanta, scrie Agerpres.

Astfel, din pedeapsa initiala de sapte ani, fostul senator a executat aproape trei ani. Cazul parlamentarului marcase o dubla ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.