FOTO Taranii din Osica de Sus si seiful cu bogatii dosit de Darius Valcov in inima Olteniei: "Daca aveam eu seiful asta, eram in America. Astia nu-s bani curati"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Martie 2015, ora 09:36
91 citiri
Vestea ca procurorii DNA ar fi gasit, zilele trecute, o adevarata comoara ascunsa de senatorul PSD de la Olt, Darius Valcov, fost ministru de Finante si ex-primar al municipiului Slatina (intre 2004 si 2012), intr-o casa din comuna Osica de Sus (judetul Olt), la nici 25 km de Slatina, a facut valva printre taranii de aici. Mai exact, conform rechizitoriului DNA, procurorii au identificat intr-o locuinta din Osica de Sus un seif in care se aflau mai multe bunuri materiale, printre care trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: seif valcov osica de sus primar ion ciocan osica de sus comoara avere valcov slatina olt