FOTO VIDEO Un cioban roman a dat in judecata UE pentru ca nu se opune schimbarilor climatice: "Trebuie sa-mi urc bovinele pana la 1.400 de metri"

Sursa: Adevarul
Joi, 24 Mai 2018, ora 15:42
86 citiri
Un cioban din Alba, care locuieste in Muntii Sureanu, a dat in judecata Parlamentul European si Consiliul European la Tribunalul de pe langa Curtea Europeana de Justitie de la Luxemburg, institutii pe care le acuza ca nu depun suficiente eforturi pentru a stopa sau atenua fenomenul schimbarilor climatice. Petru Vlad locuieste in catunul Calene, are 50 de ani, detine in gospodarie 19 vite si 150 de oi si s-a ocupat cu cresterea animalelor de cand se stie. Ciobanul sustine ca schimbarea climei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.