Functionarii de la ANAF au incurcat-o! Procurorii DNA le-au deschis DOSAR PENAL pentru ca nu au EXECUTAT hotararea definitiva a instantei dispusa in cazul Dan Voiculescu - ICA. Reactia trustului Intact

Marti, 02 Februarie 2016, ora 17:25
123 citiri
Surse judiciare au precizat pentru EVZ ca procurorii DNA s-au sesizat din oficiu, declansand o ancheta penala impotriva functionarilor ANAF care nu au efectuat toate demersurile pentru a recupera prejudiciul de 60 de milioane de euro creat statului de inculpatii din dosarul Dan Voiculescu - ICA. DNA a confirmat deschiderea anchetei care priveste si functionari din alte institutii, precum si persoane condamnate la inchisoare. Care a fost reactia trustului Intact Media Group.

UPDATE: Trustul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.