Gabriela Firea, despre decizia de a anula Targul de Craciun din Piata Victoriei: "Se pot intampla evenimente similare la Administratia Prezidentiala"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Decembrie 2017, ora 16:27
89 citiri
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta printr-un comunicat de presa ca a decis sa mute Targul de Craciun si festivalul de colinde din Piata Victoriei, dar avertizeaza ca nu va mai tolera "niciun fel de abatere de la litera legii in ce priveste manifestatiile publice". Edilul spune ca trage un semnal de alrma, pentru ca este vorba de "inceputul anarhiei" si "se pot intampla evenimente similare la Administratia Prezidentiala". Redam comunicatul integral al primarului general ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.