GALERIE FOTO Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Cantacuzino. Mesajul pentru angajati: "Institutul trebuie salvat, este exclus sa fie desfiintat"

Sursa: Gandul
Miercuri, 13 Mai 2015, ora 11:28
43 citiri
Klaus Iohannis a parasit Institutul Cantacuzino la aproape o ora si jumatate de la sosire, dupa ce a discutat cu conducerea si cu angajatii care protesteaza.
"Soarta Institutului Cantacuzino ma preocupa. M-am documentat prima data, am solicitat materiale informative si am decis sa fac personal o vizita aici. Am vrut in primul rand sa vorbes cu oamenii de aici, si cu conducerea, si cu salariatii. Am vrut sa vad cum arata institutul, sa stiu cum functioneaza si sa inteleg care sunt problemele ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.