GANDURILE LUI CRISTOIU. Nicio forta politica din Romania nu a pornit batalia cu STATUL PARALEL in numele democratiei / Kovesi i-a lichidat pe Gelu Diaconu, Tiberiu Nitu si Victor Ponta (I)

Sursa: Gandul
Duminica, 17 Martie 2019, ora 17:10
89 citiri
Nicio forta politica din Romania nu a pornit lupta cu statul paralel in numele democratiei, afirma jurnalistul Ion Cristoiu. Acesta mai precizeaza, in emisiunea "Gandurile lui Cristoiu", ca Laura Kovesi i-a scos din joc pe Gelu Diaconu, Tiberiu Nitu si Victor Ponta.
Urmariti aici a doua parte a emisiunii.
Protocoalele secrete intre SRI si alte institutii ale statului sunt instrumente ilegale, represive, de exercitare a puterii, atrage atentia jurnalistul Ion Cristoiu. El a afirmat in emisiunea ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.