Gorghiu, TAXATA pentru declaratiile sale: "Cand numarul de neuroni ai Alinei Gorghiu il egaleaza pe cel ai Denisei Rifai"

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 14:21
54 citiri
Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata seara ca jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe ar face o figura frumoasa daca ar dori sa candideze pe listele PNL si ca ar vrea ca declaratia sa fie privita ca o invitatie. Declaratia sa a fost taxata de fostul presedinte al ANAF, Sebastian Bodu.

"Va spun ca un om ca Denise Rifai se poate regasi pe lista PNL si ar face o figura foarte frumoasa daca si-ar dori sa vina alaturi de noi'', a declarat Alina Gorghiu la Antena 3, precizand ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.