Gotiu isi aminteste un incident cu Nicolae Badalau: L-a facut pe Nicusor Dan "dobitocul ala caruia ii da una" si pe mine, "golan"

Sursa: Libertatea
Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 14:48
49 citiri
Gotiu isi aminteste un incident cu Nicolae Badalau. Senatorul USR a scris, duminica, pe Facebook, ca vicepresedintele Senatului din partea PSD l-a facut pe Nicusor Dan "dobitocul ala caruia ii da una" si pe el, "golan", intr-o sedinta a forului legislativ, in contextul protestelor Rezist, din luna februarie.
Oameni buni, intimidarea fizica si verbala e marca inregistrata PSD. Senatorul PSD Nicolae Badalau, cel acuzat acum de violente la Giurgiu, ne-a amenintat cu bataia, pe mine si pe Nicusor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.