Gratiela Gavrilescu, dupa ce a acceptat nominalizarea in guvernul PSD: "Nu pot sa-i insel pe alegatorii mei. Doar delegatia permanenta ALDE poate sa ma excluda"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 05:45
74 citiri
Gratiela Gavrilescu, propusa de Viorica Dancila pentru un portofoliu de ministru, la doua saptamani dupa ce a demisionat din Guvern, a vorbit la Digi24 despre motivele pentru care a luat aceasta decizie. Ea spune ca este inca membru ALDE, chiar daca presedintele formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca cei care au acceptat functii publice din partea PSD au fost exclusi. "Acceptul nu a fost pentru ca eu sa obtin postul acesta. Mi-am dat demisia si am plecat de la guvernare pentru un tel, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.