Grindeanu: Am semne de intrebare legate de prezentarea raportului de evaluare al lui Toader. Indiferent de rezultatele evaluarii, Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi nu ar fi fost schimbati din functii

Vineri, 31 Martie 2017, ora 19:06
42 citiri
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca are anumite semne de intrebare privind modul in care a fost prezentat raportul de evaluare a sefilor de parchete, precizand ca important este ca institutiile vizate sa fi realizat ca au gresit si ca si-au depasit atributiile. Grindeanu a precizat ca indiferent care ar fi fost rezultatul evaluarii, Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi nu ar fi fost schimbati din functii, potrivit News.ro.

"Am anumite semne de intrebare legate de modul in care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.