Guvernul a trimis GRATIEREA in Parlament si a modificat CODURILE PENALE prin OUG, publicata dupa ora 1:00 in Monitorul Oficial. ROMANII au anuntat NOI PROTESTE MIERCURI. Desfasurarea evenimentelor din fata Guvernului, unde s-au strans 20.000 de oameni

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 05:21
61 citiri
Guvernul a adoptat, in aceasta seara, un proiect de lege privind gratierea unor pedepse, in timp ce pentru modificarea Codurilor penale s-a ales varianta Ordonantei de Urgenta.

Update, ora 2:30: Mihai Gadea a declarat la emisiunea "Sinteza zilei", ca din informatiile sale, premierul Sorin Grindeanu nu are de gand sa renunte la fotoliul de lider al Guvernului. In fata Palatului Victoria au mai ramas cateva sute de protestatari, iar numarul acestora scade.

Update, ora 2:00: Frigul de afara i-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.