Horoscop. Trumpofobia, sau comunismul infectios. Donald Duck, pardon, Trump versus stanga mondiala. De cate ori arde un club, Herr Johannis vrea sa schimbe guvernul! Racii sunt mai iscusiti, Fecioarele sunt placute | Horoscopul lui Dom Profesor

Luni, 23 Ianuarie 2017, ora 05:54
48 citiri
Horoscop. In calendarul crestin-ortodox sunt Sfintii Clement din Ancira, Agatanghel si un intreg sinod, Sfintii Parinti de la al VI-lea Sinod Ecumenic. Nimic in "Kalendar".
Horoscop
Dragi lupi, padawni si hobbiti, iarasi am primit vizite in pustnicia mea. O vizita care m-a bucurat si una care m-a enervat.
Prima vizita, sambata, a fost a unor moldoveni, din republica. O pereche, simpatici, politicosi, culturali romano-rusi si prietenosi. Din Balti. M-au gasit dupa tricolorul care flutura in fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.