Inca un oras din Ardeal vrea sa intre in "Alianta Vestului". "Vrem sa luam bani direct de la Bruxelles, fara a mai depinde de Bucuresti"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 15:03
195 citiri
Dupa ce autoritatile locale din Cluj, Arad, Oradea si Timisoara au decis sa puna bazele unei colaborari speciale pentru a atrage fonduri europene direct de la Bruxelles, primarul unui alt oras din Ardeal a anuntat ca vrea sa se alature acestui patrulater. Primarul orasului Campia Turzii, Dorin Lojigan, face primele demersuri pentru ca orasul aflat la 60 de kilometri de Cluj sa fie acceptat in "alianta Vestului". Astfel, spera Lojigan, Campia Turzii va beneficia in primul rand de investitii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.