INCENDIU in Club Colectiv. 27 DE MORTI si 146 DE RANITI spitalizati. 3 ZILE DE DOLIU NATIONAL. Martor: "Erau usile inchise, nu aveam aer. Ne-am calcat in picioare". LIVE

Sursa: Gandul
Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 23:39
52 citiri
UPDATE 09:20. Administratia Prezidentiala a precizat ca presedintele va merge sambata la Spitalul Floreasca, unde sunt internate victime ale incendiului de la Clubul Colectiv.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, face un apel catre populatie sa nu aglomereze centrele de transfuzii, precizand ca necesarul de plasma si sange pentru victimele incendiului de la Club Colectiv "este asigurat in momentul de fata" si ca "efortul trebuie conservat" pentru zilele urmatoare.

Raed Arafat: La IGSU nu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.