Intepaturi electorale. Robert Turcescu: "Va delimitati de declaratiile din 2014, cand spuneati ca totul e bine si frumos in diaspora?" Raspunsul Gabrielei Firea: "Vorbiti la macara!"

Luni, 16 Mai 2016, ora 23:59
97 citiri
In prima dezbatere electorala pentru Bucuresti (organizata in studiourile Digi 24), candidatii Robert Turcescu (MP), Gabriela Firea (PSD) si Nicusor Dan (USB) s-au intrecut in replici acide. Liberalul Catalin Predoiu a declinat invitatia Digi 24.

"DNA a solicitat Senatului incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru de Externe, Titus Corlatean. Erati purtatorul de cuvant al lui Victor Ponta si ati sustinut ca totul era bine in diaspora. Astazi va deziceti de declaratia pe care ati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.