Internetul a implinit 29 de ani. Tim Berners-Lee, inventatorul sau, cere reglementarea gigatilor IT pentru ca internetul sa nu devina o arma

Sursa: Libertatea
Luni, 12 Martie 2018, ora 22:01
81 citiri
Tim Berners-Lee, inventatorul internetului, cere reglementarea gigatilor IT pentru a preveni ca internetul sa devina "inarmat" pe scara larga de catre state, scrie The Guardian.
Internetul a implinit 29 de ani in data de 12 martie, dar viitorul sau pare tot mai sumbru. Acesta este si motivul pentru care Berners-Lee a avertizat intr-o scrisoare deschisa ca gigantii IT trebuie reglementati.
Stirile false si propaganda Acesta ca nu putem sa asteptam ca Google si Facebook sa ne rezolve problemele. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.