Interviu cu Henryk Wujec, consilier al presedintelui Poloniei: "Bazele NATO trebuie sa existe acolo unde se intampla ceva"

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 01:46
104 citiri
Unul dintre fondatorii "Solidaritatea", consilierul prezidential Henryk Wujec a facut in anii '80 si inchisoare politica, cele doua incarcerari ale sale insumand peste trei ani. In 1962, a intrat in Clubul Intelighentiei Catolice din Varsovia, o organizatie activa si astazi, care luat pozitii transante inclusiv fata de situatia dramatica din Ucraina. Privitor la actiunile intreprinse de Kremlin in Europa de Est, domnul Wujec recunoaste ca "nu o data, Putin a creat un element de surpriza in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.