INTERVIU din SUA cu George Maior. Cand vor fi ridicate vizele pentru romani. Cum a aflat ca e rechemat de Guvern in tara. Ar accepta functia de premier?

Sursa: Adevarul
Joi, 22 August 2019, ora 07:28
40 citiri
Intr-un interviu pentru Adevarul, acordat imediat dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba, ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, ofera cateva detalii din negocierea pentru ridicarea vizelor. Un orizont de timp? "Termen mediu spre scazut", spune Maior. Cat despre politica interna, diplomatul sustine ca nu e interesat de postul de premier si ca a aflat de la televizor decizia Guvernului de a-l rechema in tara. Adevarul: Care e cel mai important lucru obtinut de Romania ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.