INTERVIU "Gandurile lui Cristoiu": Convocarea unui referendum pe tema justitiei este numai si numai in avantajul USR-PLUS (Partea a II-a)

Sursa: Gandul
Duminica, 24 Martie 2019, ora 17:00
63 citiri
Ion Cristoiu face dezvaluiri in premiera. La emisiunea "Gandurile lui Cristoiu", jurnalistul a citit din multvanatul document CSAT despre care s-a crezut ca sta la baza protocoalelor secrete, a povestit despre audiere si a dezvaluit ce planuri ar avea presedintele Iohannis cu referendumul pe Justitie.
Ion Cristoiu spune ca nu Hotararea CSAT nr.17/2005, prin care coruptia devine risc la siguranta nationala, este baza protocoalelor secrete, ci o hotarare a Guvernului Tariceanu din 30 martie 2005. ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.