Holdevici Irina: ''Daca avea cineva de suferit din cauza notelor mele informative m-as fi sinucis''. Povestea unui informator al Securitatii care a ajuns general SRI.

Sursa: Puterea
Joi, 03 Martie 2011, ora 00:50
1598 citiri
General SRI in rezerva, psihologul Irina Holdevici povesteste pentru "Puterea" modul in care a fost racolata de Securitate, primele intalniri pe care le-a avut cu Gregorian Bivolaru, cum a avut de suferit de pe urma Meditatiei Transcendentale, dar si ce a gasit in SRI dupa Revolutie.

Dosarul Holdevici a fost trimis in instanta de CNSAS pentru a se stabili calitatea de colaborator al Securitatii ca politie politica. Dupa ce dosarul dumneavoastra a devenit public, au existat reprosuri ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.