INTERVIU Ion Sturza, om de afaceri, fost premier al Republicii Moldova: "La noi, in Moldova, comunismul a fost mai mult o parodie decat o dictatura"

Sursa: Adevarul
Duminica, 30 Aprilie 2017, ora 06:16
93 citiri
Comunismul trait de Ion Sturza in fosta RSS Moldoveneasca pare sa fi fost o lume straina fata de cea a fratilor de peste Prut. De la copilaria idilica petrecuta zburdand liber prin Codru la perioada aventuroasa din studentie, muncind in fabricile de sampoane si la culesul viilor si pana la primele experiente serioase de "antreprenor" in comertul exterior - toate au fost experiente frumoase, fara privatiuni, un fel de Epoca de Aur pe bune. In urma cu cativa ani, Ion Sturza (57 de ani) era cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.