INTERVIU Leslie Hawke, cofondatoarea Asociatiei OvidiuRo si mama actorului Ethan Hawke: "La 8 ani indemnam oamenii sa voteze cu Kennedy"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 16:31
140 citiri
Leslie Hawke (64 de ani) a povestit cum, in clasele primare, oprea trecatorii pe strada si le oferea carti de vizita cu numele tatalui ei, politician, si brosuri electorale cu John F. Kennedy. Cum a avut grija de fiul ei, actorul Ethan Hawke, pe care l-a nascut la 18 ani, si cum a ajuns in Romania, unde a crescut Asociatia OvidiuRo, care trimite "Fiecare copil in gradinita". Leslie Hawke e un om ocupat. Inainte de interviu, in biroul ei de la sediul Asociatiei OvidiuRo, mai arunca un ochi spre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.