INTERVIU Marian Vanghelie: "Mi s-a spus ca n-am sanse in politica din cauza CV-ului. Ca si cum in Romania intereseaza pe cineva CV-ul..."

Sursa: Adevarul
Duminica, 31 Ianuarie 2016, ora 21:20
127 citiri
In iunie 2016 vor avea loc alegeri locale, iar spre sfarsitul anului vom vota un nou Parlament. Ne aflam in fata unui an electoral considerat decisiv in procesul de transformare a Romaniei dupa 25 de ani de coruptie endemica si tranzitie esuata. Iar pentru a nu repeta greselile trecutului, e nevoie sa le cunoastem.
Cu patru luni inaintea alegerilor locale din vara acestui an, "Adevarul" demareaza campania "Primarii nostri", in care vom prezenta cele mai cunoscute tipologii de primar din Romania ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.