INTERVIU MITICA ILIESCU: Pe Hrebenciuc l-am cautat eu, l-am rugat sa ma ajute sa o angajez pe fiica-mea. Am avut o discutie despre chestia cu Pinalti. Nu cunosc pe nimeni la DNA

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 00:59
107 citiri
Generalul Mitica Iliescu a oferit in exclusivitate pentru B1 TV un interviu in care a vorbit despre dosarul in care numele sau apare alaturi de cel al lui Viorel Hrebenciuc. Acesta neaga implicarea sa in dosarul de trafic de influenta al lui Viorel Hrebenciuc. Potrivit DNA, fostul sef al SPP Dumitru (Mitica) Iliescu este persoana care l-ar fi informat ilegal pe Viorel Hrebenciuc despre dosarele pe care deputatul PSD le avea la DNA si despre faptul ca este interceptat.

EXPLOZIV. Discutii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.