Interviu SOCANT cu lui tatal Bogdan Gigina. Doi ani de la MOARTEA politistului: "Nu putem sa fim in continuare batjocoriti"

Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 22:12
57 citiri
Tatal tanarului a acceptat sa dea un interviu cutremurator si sa vorbeasca despre fiul sau, chiar in cimitirul unde este ingropat. "Familia si-l aminteste cu drag. Venim si vorbim cu copilul nostru aproape in fiecare zi. A fost un om bun, bland si mereu zambitor", a spus Cornel Gigina, tatal lui Bogdan Gigina, intr-un interviu pentru Antena 3.
Barbatul este departe de a fi trecut peste drama provocata de disparitia fiului sau si este in cautarea dreptatii. "Imi aduc aminte cand era copil, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.