INTERVIU VIDEO| Apelul unui veteran de razboi din Botosani catre liderii lumii: "Sa dea Dumnezeu sa le vina mintea si sa nu foloseasca armamentul pentru distrugere in masa"

Sursa: Libertatea
Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 22:02
124 citiri
Razboiul este stiinta distrugerii, spunea un mare om politic canadian. Ideea exprimata acum 150 de ani este replicata, in cuvinte mai simple, de un veteran de razboi de 92 de ani, din Botosani. Caporalul in retragere Ioan Morosanu s-a maturizat pe front, spre sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. A indurat foametea si umilinta, dar a ramas demn. Si-a ghidat viata dupa principii sanatoase. Nu se gandeste doar la binele sau. Acum, la aproape un secol de viata, este ingrijorat de cum arata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.