INTERVIURILE GANDUL. Crin Antonescu, la trei ani de la Referendumul din 2012: "Au existat oameni importanti din Romania si exterior care i-au sugerat lui Victor Ponta sa rupa tandemul cu mine"

Sursa: Gandul
Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 19:43
137 citiri
Pentru multi 29 iulie reprezinta inca o amintire vie, Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu fiind inca de actualitate. Pentru altii, subiectul a devenit deja parte a istoriei. Gandul a stat de vorba cu fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, la fix trei ani de la data referendumului, in care 7,4 milioane de romani au votat pentru demiterea lui Traian Basescu. Considerata de unii analisti o lovitura de stat, miscarea politica din vara lui 2012 a generat mutatii majore pe scena ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.