Ioan Chis, fost sef al penitenciarelor, despre detinutii cu pedepse reduse pentru conditiile din inchisori: "Sa le dea instanta pedepse mai mici pentru ca la puscarie e rau"

Sursa: Libertatea
Joi, 19 Octombrie 2017, ora 22:18
171 citiri
Fini cunoscatori ai Codului penal, mii de detinuti si-au facut socotelile si asteapta cu bagajele facute la usa momentul eliberarii din postura puscariasilor care au fost inchisi in conditii improprii. O masura juridica despre care se spune ca va scoate din inchisori peste 5.000 de puscariasi, dar pe care generalul (r) de divizie Ioan Chis, fost director al Directiei Generale a Penitenciarelor si fost comandant de puscarie, nu o vede cu ochi buni. "Sa le dea instanta pedepse mai mici pentru ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.