Iohannis, reactie dura la votul pe modificarile Codului de Procedura Penala: "PSD voteaza cu dedicatie pentru Dragnea, ceea ce este pur si simplu inadmisibil"

Sursa: Libertatea
Marti, 19 Iunie 2018, ora 16:12
46 citiri
"Viteza ca viteza (de adoptare, nr), am mai avut situatii cand s-a votat noaptea - nu vreau sa repet ce s-a spus atunci despre viteza de vot. Rezultatul m-a intristat si ma intristeaza. Vedem cu tot mai multa claritate ca PSD nu doar ca incearca sa amputeze puterile presedintelui, ci PSD incearca sa amputeze si puterile justitiei, ceea ce este foarte grav", a spus presedintele Iohannis.
El a continuat: "Daca am avut legile Justitiei, care se stie ca m-au nemultumit profund si pe multi altii la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.