IRONIE DEVASTATOARE LA ADRESA OAMENILOR CARE CONDUC ROMANIA. Iohannis si Grindeanu sunt ACTORI in parodia care a ISTERIZAT RETELELE DE SOCIALIZARE | VIDEO INCENDIAR

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 14:21
91 citiri
Descinderea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de Guvern de saptamana trecuta si modul in care au reactionat premierul si ministrii au dat nastere ironiilor si parodiilor.

Sorin Grindeanu a marturisit ca a aflat de la SPP ca presedintele se apropia de Guvern, ministrul Justitiei, Florin Iordache venise cu ordonanta de urgenta privind gratierea datata cu 18.01 2017, iar Klaus Iohannis a vorbit despre elefanti. In tot acest timp, liderul PSD Liviu Dragnea se afla in SUA.

"Este un elefant ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.