Jirinovski propune infiintarea unor "batalioane disciplinare", formate din detinuti, care sa lupte in Ucraina si Transnistria

Marti, 19 August 2014, ora 01:08
97 citiri
Vladimir Jirinovski, liderul ultranationalist rus a propus, in cadrul unui congres, infiintarea unor "batalioane disciplinare", formate din detinuti care sa lupte in Ucraina si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, in schimbul gratierii.

"Vor lupta zi si noapte, numai sa nu se intoarca in lagarele noastre", ar fi spus Jirinivski, potrivit Unimedia, citata de Mediafax.

"Milioane de voluntari ar putea sa lupte in Ucraina. Trebuie sa-i eliberam pe detinuti din inchisori. Sa cream ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.