Judecatorii care l-au arestat pe consilierul personal al lui Oprescu: "Isi facuse un obicei din a pretinde si primi sume de bani!"

Luni, 08 Iunie 2015, ora 14:23
38 citiri
Tribunalul Bucuresti a motivat decizia de arestare preventiva data joi in cazul lui Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 204.000 de euro pentru interventii in aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale necesare construirii a trei supermarketuri.

"Perioada infractionala (2012 -2015) si frecventa actelor materiale demonstreaza perseverenta inculpatului in incercarea de dobandi foloase materiale prin prezentarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.