Jurnalul de Guvern. Valeriu Nicolae: "Am de ales intre biroul lui Teodorovici, fostul print de la Fonduri Europene, si cel al lui Melescanu, guru' de la shpioni"

Sursa: Adevarul
Vineri, 26 August 2016, ora 12:12
78 citiri
Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Ministerul Muncii, povesteste, pe blog, despre experienta ministeriala: de la atmosfera din Palatul Victoria pana la prietenia cu Cristian Ghinea si cu Vlad Voiculescu. Redam integral postarea lui Valeriu Nicolae.
Prima zi la guvern.
Nominalizarea mea o sa apara peste 11 zile, dar e mult de lucru, asa ca m-am apucat de treaba. Palatul Victoria e urat cu spume. Lumea e imbracata in costume si la cravata sau in tinute elegante cu tocuri si toale de firma, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.