Klaus Iohannis a decorat mai multe spitale si medici: "Este nevoie rapid de masuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar"

Sursa: Libertatea
Marti, 17 Aprilie 2018, ora 18:00
62 citiri
Iohannis, la decorarea mai multor spitale: "Este nevoie rapid de masuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar", a spus, marti, presedintele Romaniei, la Palatul Cotroceni, in cadrul ceremoniei prin care au primit distinctii mai multe unitati medicale si doctori din Bucuresti si din tara.
"Pentru noi, romanii, 2018 este un moment de mare insemnatate, in care celebram trecutul si vorbim despre viitor, despre viziune, despre cum va arata Romania peste 100 de ani. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.