Klaus Iohannis, printre bucate traditionale si rumegatoare la INDAGRA! Presedintele a stat de vorba cu fermierii si a botezat un MIEL! Ce nume a primit "finul lui Iohannis"

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 14:21
49 citiri
Presedintele Klaus Iohannis a inaugurat, miercuri dimineata, Targul International INDAGRA 2016. Dupa ce taiat panglica, Iohannis a declarat ca acest targ reprezinta o sansa speciala de promovare a produselor autohtone, subliniind ca numarul mare de participanti este dovada ca Romania se afla pe drumul cel bun in ceea ce priveste agricultura.

A urmat evenimentul "Presedintele in dialog cu agricultorii", in cadrul caruia agricultorii participanti au dezbatut cu seful statului situatia si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.