Kovesi are PROBLEME SI MAI MARI. Acuzatii foarte dure, direct din inchisoare: "Cum se mai simte DOSARUL ALA, E BINE, sanatos?"

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 08:52
92 citiri
Kovesi este incriminata intr-un caz celebru in spatiul public din Romania: dosarul Realitatea TV. Astfel, Vintu acuza ca trustul i-a fost furat de Cosmin Gusa si Maricel Pacurariu si ca DNA a fost complice la acest episod.

Ghita lanseaza ATACURI DURE la adresa SEFEI DNA. Kovesi este ACUZATA DE SPALARE DE BANI si de masluirea dosarelor. DEZVALUIRI INCENDIARE despre DOSARUL REALITATEA MEDIA: "De ce a vrut doamna Kovesi acest dosar?""Realitatea TV - Trustul care mi-a apartinut si care mi-a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.