Kovesi, citata ca suspect CHIAR in ziua cand trebuie sa fie la Bruxelles: Se incearca blocarea mea! Olguta Vasilescu: Ii recomand "sa aiba incredere in Justitie"

Sursa: Gandul
Joi, 14 Februarie 2019, ora 00:27
84 citiri
Laura Codruta Kovesi acuza Sectia de investigare a infractiunilor in Justitie ca incearca prin abuzuri sa-i discrediteze imaginea, pentru a-i reduce sansele la functia de procuror sef european, dupa ce a fost citata vineri, intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. In timp ce partidele din Opozitie o sprijina si arata cu degetul spre PSD si ALDE, care s-ar afla in spatele acestei actiuni "comandata politic", fostul primar al Craiovei si ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.